Арсеній Яценюк / REUTERS

«Я ніколи не повірю в те, що Владімір Путін позбавився ідеї забрати Україну під сферу впливу Російської Федерації. Це виключено. Стільки, скільки він буде жити, він буде з цим», - наголосив лідер політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк в інтерв’ю виданню «Цензор.НЕТ».

«Для нього (Путіна) Україна – це власна політична травма. 2004 рік програний. В 2014-му вони були переконані, що ми рухнемо. Це вперше взагалі в історії української держави, коли ми після російської агресії витримали 2,5 роки», - підкреслив Арсеній Яценюк.

Читайте такожЯценюк вважає фракцію "Народного фронту" реальним здобутком

Відео дня

Він також наголосив, що частина політичного класу, яка працює на дестабілізацію всередині країни, «просто не усвідомлює, що не вони будуть бенефіціарами цієї дестабілізації»: «З тих, хто розхитує сьогодні ситуацію, нікого не буде в так званому новому політичному класі після дострокових виборів. Прийдуть зовсім інші люди - демагоги, популісти, проросійські сили і аферисти».

«Неадекватна жадоба до влади ні до чого доброго не призводить. Розхитуючи суспільство і розхитуючи інститути держави – це ж потім неможливо буде зібрати докупи», - сказав Арсеній Яценюк.