Фріз стверджує, що Фріш демонструє "абсолютну заангажованість і нерозуміння ситуації" / Фото facebook.com/Iryna.Friz

Про це повідомила у Facebook народний депутат з фракції Партії «Блок Петра Порошенка», голова підкомітету з питань безпеки державних інформаційних систем Комітету ВР з питань національної безпеки і оборони Ірина Фріз за результатами зустрічі з координатором підгрупи з гуманітарних питань Тристоронньої контактної групи від ОБСЄ Тоні Фрішем.

Читайте такожЗгоди про виведення російських військ і найманців з Донбасу немає - Клімкін про результати зустрічі в Мінську

"Два питання: звільнення всіх заручників та водопостачання до ОРДЛО. Так, саме це.... А ще робота КПВВ, пенсії та біженці з України в Польщі та Білорусі (останнє є повною нісенітницею). Український парламент звернеться до ОБСЄ з пропозицією надати звіт - скільки було звільнено за два роки заручників. Якщо вгамувати емоції, то можна вже не очікуючи відповідей на питання, резюмувати наступне: Україна в особі міністра закордонних справ має всі підстави для того, щоб вимагати зміни координатора від ОБСЄ у гуманітарній підгрупі", - зазначила депутат.

Відео дня

"Абсолютна заангажованість і нерозуміння ані ситуації, ані пов'язаних з нею проблемних тем", - додала Фріз.