Фото з місця злочину / ТСН

Ілля Пономарьов, єдиний депутат Держдуми РФ, який виступив проти анексії Криму, розповів, що убитий вранці в четвер у Києві екс-депутат Держдуми Денис Вороненков ішов на зустріч з ним. Наразі Пономарьов уже не є депутатом і в 2016 році отримав посвідку на проживання в Україні.

Читайте такожРосія заочно заарештувала екс-депутата Держдуми, який втік в Україну

"Денис Вороненков убитий об 11-25 біля Прем'єр Паласу. Він ішов на зустріч зі мною. Немає слів. Охоронець встиг поранити нападника. Версія очевидна - я говорив, що Вороненков не шахрай, а тому смертельно небезпечний для російських силовиків. Мої найглибші співчуття Maria Maksakova...", - написав Пономарьов в Facebook.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, у центрі Києва сталася перестрілка, убитий колишній депутат Держдуми РФ і поранені ще дві людини. Цю інформацію підтвердив начальник ГУ Нацполіції в Києві Андрій Крищенко.

Денис Вороненков, колишній депутат Держдуми, восени минулого року виїхав з Росії, а в грудні отримав українське громадянство. Вороненков також підтвердив, що дав свідчення у справі колишнього президента України Віктора Януковича.