Почалася бійка / twitter.com/ukrpravda_news

Біля Верховної Ради України на розі вулиці Грушевського та Садова відбуваються сутички між мітингувальниками та поліцією.

Як передає кореспондент УНІАН, сутички почалися після блокування поліцією проходу крізь металеві рамки у бік Верховної Ради.

Частина бійців Національної гвардії України направлялася від будівлі парламенту до рогу вулиць Грушевського і Садової для того, щоб допомогти працівникам поліції у блокуванні проходу крізь металеві рамки. В цей момент декілька молодиків із закритим обличчям почали бити нацгвардійців. Інша частина активістів почали виламувати металеві огородження, які стоять біля металевих рамок, та битися з працівниками поліції.

Читайте такожНардеп заявив про можливий штурм Верховної Ради

Деякі з мітингувальників, які намагалися пройти кордон поліції, тримали у руках чохли, у яких, ймовірно, були палатки. Внаслідок сутичок один із мітингувальників дістав поранення голови.

Також під час сутичок постраждав працівник поліції. Після бійки він лежав на тротуарі, у нього з носа текла кров. Медичні працівники надавали йому допомогу.

Надалі сутички локально продовжуються в різних місцях вулиць Садова і Грушевського. Частина мітингувальників, які на своєму одязі мають символіку батальйону “Донбас”, стали на вулиці Грушевського зі щитами.

Як повідомляв УНІАН, 17 жовтня у центрі Києва проходить кількатисячний мітинг за зняття депутатської недоторканності, зміни виборчого законодавства та створення антикорупційного суду.