Лідер БЮТ Юлія ТИМОШЕНКО вважає, що українські політики не зацікавлені у проведенні справжніх реформ.

Про це вона заявила в інтерв`ю виданню «Лівий берег».

«Сьогодні можу точно сказати: справжні реформи нікому в політиці непотрібні. Потрібна лише реформаторська балачка для народу... Їм непотрібно нічого змінювати. Для них політика - надприбутковий бізнес, для якого реформи - загроза. Тому будувати Європу в Україні не хочуть», - сказала Ю. ТИМОШЕНКО.

Відео дня

При цьому вона зазначила, що, працюючи головою попереднього уряду, намагалася здійснити стратегічні реформи. «Через політичний саботаж не вдалося повністю реалізувати необхідні стратегічні зміни. Програма розвитку країни і 206 законопроектів мого уряду, які повинні були їх забезпечити, пролежали в парламенті два роки», - зазначила лідер БЮТ, додавши, що саме її бажання наблизити Україну до Європи є «причиною боротьби «один проти всіх», «всі проти одного», яка супроводжує її останні 10 років.

«Політики змінюють маски євроінтеграторів, комуністів, меценатів, любителів Росії, але суть при цьому одна - «мати свою країну». Тільки ЯНУКОВИЧ був щирий, він чесно сказав: «брав, беру і буду брати», - заявила Ю. ТИМОШЕНКО.

Вона уточнила, що «Межигір`я» - один із сотень прикладів «брав».

«Беру: за п`ятдесят днів - шельф Чорного моря разом з нафтою і газом, 35 тис. га землі для полювання, багато іншого. І, я впевнена: брати ще буде», - сказала лідер БЮТ.

За її словами, «за «свободу» брати, ЯНУКОВИЧ запропонував: виборцям - могутній союз слов`янських народів і 75 гривень до пенсії. Старому й новому оточенню - чітко нарізані наділи для пограбування. Заходу - високозбагачений уран... Росії - Чорноморський флот і спільний мільярдний тіньовий бізнес на українських монополіях». «Останнє – це його, ЯНУКОВИЧА, кровне, чесно зароблене на виборах. Тут він ні з ким не поділиться і нікому не поступиться», - сказала вона.

«Загалом, молодець він! Вміє! Вчіться! Тільки треба подумати, як перейменувати після цього Україну, щоб нікого, з країн п`ятого світу, не образити», - підсумувала Ю.ТИМОШЕНКО.