Лідер партії "Батьківщина" Юлія ТИМОШЕНКО обіцяє, що опозиція створюватиме противагу владі, незалежно від визнання її опозиційного статусу партією влади.

На цьому вона наголосила в інтерв’ю 5-му каналу в неділю.

"Визнає Партія регіонів опозицію, або так, як ЄФРЕМОВ заявив, що немає в Конституції слова "опозиція" і немає опозиції – від цього в реальному житті нічого не міняється. Наша опозиція, а саме наша команда, яка знаходиться в реальній опозиції, не дасть цій владі розслабитися, а по-друге, остаточно поставити Україну на коліна. Не дамо ми це зробити", - запевнила Ю.ТИМОШЕНКО.

Відео дня

Водночас лідер "Батьківщини" вважає, що зараз опозиція опинилася у складній ситуації.

"У нас повна інформаційна блокада. Ми не потрапляємо з нашими діями ані в новини, ані в будь-які інші формати, тому що нас хочуть прибрати з суспільства і зробити так, щоб ми нібито не існували. Але за будь-яких обставин ми сьогодні гуртуємо всіх людей – це не тільки політичні сили, це всі здорові сили суспільства, об’єднуємо, консолідуємо і будемо готуватися до досить важкого удару по цій владі", - додала Ю.ТИМОШЕНКО.

«У мене сьогодні є оптимістичне переконання. Я знаю, що з такою системою роботи, яку запропонував Президент ЯНУКОВИЧ, з такими цінностями і з такими кроками, які він робить, я переконана, що він довго при цій владі не буде», - припустила лідер «Батьківщини».

Ю.ТИМОШЕНКО вкотре наголосила, що завжди працювала на консолідацію всіх політичних сил та всіх представників громадськості для того, щоб можна було створити противагу діям влади.

"Щоб влада знала: що б вона не робила - відповідь буде сильною", - підкреслила вона.