ТурчиновПерший заступник секретаря РНБО, перший заступник голови партії “Батьківщина” Олександр ТУРЧИНОВ заявляє, що проти лідерів Блоку Юлії Тимошенко вже використовують брудні технології.

Про це він сказав сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

«Виборча кампанія тільки розпочалася, а вже почалося використовування брудних технологій», - сказав О.ТУРЧИНОВ. При цьому він продемонстрував журналістам плакат, на якому зображено петлю у формі русої жіночої коси. За його словами, розповсюдження таких плакатів членами блоку було зафіксовано, зокрема, в Рівненській і Хмельницькій областях.

Відео дня

«Я констатую, що це робиться величезними тиражами», - сказав О.ТУРЧИНОВ, додавши, що членам боку вдалося встановити, хто і де видає та розповсюджує такі плакати.

Він зазначив, що плакати вивозяться з Києва з офісу газети «Сегодня», який знаходиться на вул. Борщагівській, 152-б, і що ця газета належить відомому українському бізнесмену Рінату АХМЕТОВУ.

О.ТУРЧИНОВ також повідомив, що вчора БЮТ звернувся з цього приводу до Генеральної прокуратури і Міністерства внутрішніх справ, «але поки що мені невідомо, чи вони приходили до газети «Сегодня» і з’ясовували», - сказав він.

В той же час, він запевнив, що БЮТ під час виборчої кампанії не вдаватиметься до використання такого роду технологій проти своїх опонентів, а проводитиме чесну агітацію.

«Ми не будемо займатися "чорнухою" у відповідь», - наголосив О.ТУРЧИНОВ.