Блок Юлії ТИМОШЕНКО взяв на себе зобов’язання протягом двох років після приходу до влади повернути людям всі заморожені вклади колишнього Ощадбанку СРСР. Про це лідер блоку заявила у Херсоні під час зустрічі з пенсіонерами.

«Ми розуміємо, що це майже сенсаційне зобов’язання, але ми беремо його на себе, тому що протягом останнього півроку наша команда проводила аналіз і розрахунки всіх можливостей країни, джерел, де можна взяти ресурси для відновлення справедливості щодо вкладників, які втратили свої заощадження в Ощадбанку», - цитує Ю.ТИМОШЕНКО прес-служба БЮТ.

Вона також зазначила, що БЮТ бере на себе це зобов’язання абсолютно свідомо, розуміючи, що на цих дострокових виборах «блок має всі можливості перемогти і прийти до влади».

Відео дня

Ю.ТИМОШЕНКО наголосила, що це зобов’язання «має під собою дуже ґрунтовний економічний і фінансовий розрахунок, який враховує всі фактори, які не допустять інфляцію».

«У нас в країні чомусь вважається святим борг держави перед корпораціями, але не перед народом», - сказала Ю.ТИМОШЕНКО, назвавши таке ставлення до народу «політичним свинством».