Представник БЮТ Олег ЛЯШКО заявляє, що сьогодні ввечері йому пропонували 20 млн. доларів за те, щоб він відкликав свій підпис під коаліційною угодою між БЮТ та НУ-НС.

Про це заявив сам О.ЛЯШКО в ефірі “5-го каналу” сьогодні ввечері.

"Сьогодні перед ефіром в мене відбулася зустріч, на якій людина запропонувала мені 20 млн. доларів за те, що я відкличу свій підпис під коаліційною угодою. Ставки ростуть", - зазначив О.ЛЯШКО.

Відео дня

Він відмовився відповідати, хто саме йому пропонував гроші.

"Регіони роблять ці пропозиції через оточення. Вони роблять це через найближчих друзів. Ця людина - не член БЮТ, він позапартійний", - цитує О.ЛЯШКА “Українська правда”.

"Він мені сьогодні сказав: "Я розумію, що тобі це казати не варто було, але я мав з тобою зустрітися, щоб поставити галочку, що я тобі це казав", - розповів О.ЛЯШКО про свою розмову з особою, що пропонувала йому гроші.

Звертаючись до представника Партії регіонів Юрія МІРОШНИЧЕНКА, він додав: "У вас є КЛЮЄВ, за кожним з наших депутатів закріплені люди. Ви знаходите людей не з Києва. Ви робите все для того, для чого БОГАТИРЬОВА перенесла засідання. Ви відтягуєте час. Сьогодні є сім "непідписантів". Завтра ще хтось купиться".