каспрук / molbuk.ua

Як передає кореспондент УНІАН, згідно з результатами екзит-полу, який проводили Чернівецька обласна організація товариства «Знання» України спільно з кафедрою соціології Чернівецького національного університету ім. Ю.Федьковича, Каспрук набрав 55,38% голосів виборців.

Читайте такожСьогодні обирають мерів Києва, Одеси, Херсона, Миколаєва, Чернівців, Черкас та Сум

Згідно з даними опитування, друге місце серед кандидатів на посаду Чернівецького міського голови у Віталія Михайлішина (самовисуванець, екс-регіонал) – 16,27%, третє посів Олексій Коломієць (УДАР) – 9,05%, четверте – Петро Олексюк (самовисуванець), набравши 3,95%, п’яте – Віталій Мельничук (ВО «Свобода») – 3,24%.

Відео дня

Всього у виборах міського голови брали участь 14 кандидатів.

На президентських виборах у 204 окрузі, який охоплює місто Чернівці, перемагає Петро Порошенко, за якого віддали голоси 62,14% виборців, які були опитані на виході з виборчих дільниць. На другому місці - Юлія Тимошенко, яка набрала 13,5% голосів. За Олега Ляшка проголосували 9,18%, Анатолія Гриценка – 4,39%. Решта кандидатів набрали менше 2% голосів.

В ході екзит-полу було опитано 3822 респонденти, статична похибка вибірки з врахуванням дизайн-ефекту не перевищує 1,8%.