REUTERS

Жителі селища Шабельківка в Донецькій області прогнали озброєних бойовиків і розібрали блокпост.

Про це "Новости Донбасса" повідомили самі жителі селища Шабельківка, яке знаходиться біля Краматорська Донецької області.

Читайте такожУ центрі Донецька бойовики прийняли присягу на вірність «ДНР» (фото)

Відео дня

Мешканці запропонували терористам покинути селище і розібрати незаконно встановлений блокпост, однак представники терористичної організації "ДНР" відмовилися виконати вимогу мирних жителів. У відповідь жителі селища зібралися і без зброї прийшли до блокпосту, розібрали його і прогнали озброєних бойовиків.

Читайте такожКабмін хоче скористатися припиненням вогню на Донбасі: відновити виплати пенсій та зарплат

Жителі також повідомили редакції, що в період припинення активних дій у рамках антитерористичної операції, бойовики зміцнюють блокпости на в'їздах до Краматорська та свої позиції у містах.

Пізніше видання повідомило, що бойовики провели "каральну операцію" проти мешканців, які знесли блокпост.

До населеного пункту були стягнуті додаткові сили російських найманців. За допомогою них був розігнаний повторний стихійний мітинг мешканців Шабельківки, пишуть "Новости Донбасса".

20.29 В селищі Шабельківка під Краматорськом озброєні терористи провели каральну операцію проти жителів, які знесли їх блокпост. Викрадали.

20.27 В Шабельківці озброєними терористами викрадено братів Олексія та Романа Хохотва. Їх звинувачують в організації знесення блокпоста.

20.29 Терористи розігнали повторний мітинг жителів Шабельківки, які знесли їх блокпост, стріляли в повітря, викрадали людей