Адміністрацію Президента пікетували / president.gov.ua

Як повідомляє Громадське.ТВ, у «Марші проти припинення проведення АТО» взяли участь кількасот проукраїнських активістів. 

Мітингувальники пройшли ходою з Контрактової площі до Адміністрації президента. До них вийшов на перемовини представник адміністрації.

Один із активістів кинув димову шашку, що призвело до словесного конфлікту зі співробітником Держохорони.

Відео дня

Читайте такожБатальйон "Донбас" вимагає припинення перемир'я та запровадження військового стану

Як повідомляв УНІАН, 20 червня президент України Петро Порошенко в рамках реалізації мирного плану, що складається з 15 пунктів, віддав наказ про припинення вогню на тиждень усіма підрозділами Збройних сил, Національної гвардії і прикордонної служби. Ведення вогню припинено з 22 години 20 червня до 10 години 27 червня.

Таке рішення було ухвалено для того, аби терористи могли скласти зброю. Передбачається, що бойові дії на час зупинення АТО будуть суто у відповідь.

Разом з тим, терористи продовжують обстрілювати позиції українських прикордонників в пунктах пропуску і силовиків в місцях дислокації АТО.

Пізно увечері 27 червня Порошенко на підставі рішення Ради національної безпеки і оборони продовжив режим незастосування сили до 22.00 понеділка, 30 червня.