Олена Лукаш
«Я постійно чую про ці проблеми, які виникають в банці з помаранчевими павучками», - заявила нардеп Олена Лукаш в ефірі Ера-FM.

Депутат від ПР зауважила, що заяви коаліції про те, що регіонали винні у блокуванні парламенту, на її думку, не відповідають дійсності. “Та розберіться між собою. Вас 227. Хто кого зрадив, з ким перемовини. Ви, будь ласка, між собою, нас в це не вплутуйте”, - сказала Лукаш.

До цього депутат попросила уважніше придивитися до пропонованого коаліцією порядку денного ВР: “ви не читали порядок денний, який нам пропонують. Це питання геноциду, Голодомору, воїнів УПА. Це дійсно те, що знижує ціну на молоко, на хліб, те, що надасть громадянам добробут.

Відео дня

Хто каже з них про підвищення прожиткового мінімуму? Та Боже борони, спершу треба закон про Кабінет Міністрів, де кожна секретарка Секретаріату Президента буде вказувати прем`єр-міністру, що йому робити. Ви ж почитайте порядок денний, який нам коаліція пропонує. Так це ж порядок денний абсолютно про скіфські баби...” – обурилася Лукаш.