Андрій Коболєв / фото УНІАН

Премія Коболєва за Стокгольмський арбітраж - понад 500 млн гривень (18 або навіть більше мільйонів доларів), але екс-керівник НАК "Нафтогаз" вважає, що це мало. Про це у Facebook написав політолог Олексій Голобуцький.  

"Тиждень тому у нього обшуки у справі про незаконну передачу газу на 2,2 млрд гривень. Обшуки так налякали, мабуть, що колишній "успішний менеджер" побіг по всіх майданчиках з інтерв'ю. Сьогодні заявив, що Нафтогаз йому не доплатив", - пише Голобуцький. Він також нагадав, що премія Коболєва була з двох частин. По першій частині йде розслідування НАБУ. "Гроші він зберігає у мами в США - боїться, що в Україні їх заарештують", - пише експерт.

Нагадаємо, раніше у ЗМІ повідомлялося, що глава Нафтогазу Андрій Коболєв свою премію, отриману в 2018 році за Стокгольмський арбітраж, переказав у США на ім'я своєї матері, щоб уникнути ризику арешту рахунків за відкритими проти нього справами. НАБУ відкрило провадження за фактом виплати премій менеджменту Нафтогазу. Справу порушено за статтею 364 КК - зловживання службовим становищем.

Відео дня