У четвер, 16 грудня, о 21:45 прямому ефірі суспільно-політичного ток-шоу "Право на владу" ведуча програми Наталія Мосейчук і гості разом підведуть підсумки року, що минає.

Теми ток-шоу

У 2021 році Україні виповнилося 30 років, почалася вакцинація від Covid-19, біля кордону сконцентрувалися російські війська, а політикум штормило через "Вагнергейт", закон про олігархів, закриття каналів Медведчука та інших подій.

Як змінив нас і країну 2021-й? Чи стали ми сильнішими, пройшовши через скандали і потрясіння? Що можемо відсвяткувати, а які помилки доведеться виправляти? Хто переможе у війні з олігархами? Яких політичних сюрпризів очікувати в недалекому майбутньому? Про це у передноворічному випуску "Право на владу" цього четверга.

Також будуть обговорюватися результати зустрічі президента Зеленського з лідерами Франції та Німеччини в Брюсселі.

Учасники ток-шоу

Гостями студії стануть лідер фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов, міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко, гендиректор інформаційного агентства "Інтерфакс Україна" Олександр Мартиненко, головний редактор "РБК-Україна" Сергій Щербина, журналіст, керівник і засновник SKRYPIN.UA Роман Скрипін, голова фракції " Голос "Ярослав Железняк, політтехнолог, продюсер Володимир Петров, журналіст Остап Дроздов, народний депутат "Опозиційна платформа – за життя" Нестор Шуфрич.