У СН розповіли, що можна доручити Саакашвілі / УНІАН

Екс-президент Грузії та колишній голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі в Кабміні Дениса Шмигаля може допомогти з координацією між урядом та парламентом.

Таку думку висловила заступник голови фракції "Слуги народу" Євгения Кравчук, пише "Громадське".

Вона вважає, що зараз Кабміну "не вистачає драйву", а Саакашвілі може його дати, може додати досвіду у переговорах з Міжнародним валютним фондом тощо.

Відео дня

"Я думаю, що він може бути таким тараном (по-хорошому) певних змін і він міг би бути комунікатором між Кабміном і парламентом", - сказала Кравчук.

Читайте такожГрузія відкликає посла, якщо Саакашвілі призначать в Кабмін - прем'єр Гахарія

Вона зазначила, що навіть якщо Саакашвілі не призначать віце-прем’єром, все одно "було б корисно" залучити його до владної команди.

"Наприклад, координувати якусь раду, яка стосується реформування. Чи можливо міг би бути радником президента", - вважає депутат.

Як повідомляв УНІАН, 22 квітня Саакашвілі заявив, що отримав від президента Володимира Зеленського пропозицію стати віце-прем'єром з питань реформ. 24 квітня Саакашвілі з цього приводу зустрівся з депутатами партії "Слуга народу". Згодом стало відомо, що йому не вдалося переконати більшість депутатів "Слуги народу" проголосувати за його кандидатуру.