Зеленський порадив звертатися з питанням про звільнення Олега Татарова до голови ОП / фото УНІАН, Віктор Ковальчук

Президент Володимир Зеленський порадив звертатися з питанням про звільнення заступника керівника Офісу глави держави Олега Татарова до голови ОП.

Як передає кореспондент УНІАН, про це глава держави сказав на прес-марафоні "30 запитань президенту України".

"Дивіться, це питання до голови Офісу. У нього сьогодні є декілька замів. Є Кирило Тимошенко, є Татаров, є Смірнов, є Шурма. Я вважаю, що це його особиста відповідальність переді мною щодо результату, раз. Друге - дуже складно знайти професійних людей. Є помилки і є перемоги. Так воно і є", - сказав він.

Відео дня

Читайте такожПрокурори проситимуть суд заарештувати Татарова з можливістю застави у 10 мільйонів

"Він (Татаров – УНІАН) працює замом, у нього є відповідальність. Його обирає голова Офісу. Це його зам, його кадри", - додав президент.

Він наголосив, що "суспільство вимагає результатів" від влади.

"І я від Єрмака вимагаю результатів. Ці результати повинні робитися швидко. Вони роблять. І не розмовами. Вони роблять це серйозними кроками... Хтось за це має брати відповідальність. У нас така війна, і ви бачите, яка війна всередині країни. Голова Офісу повинен воювати. І у нього повинен бути полк, а не він один, без коня і без шапки", - сказав глава держави.

Як повідомляв УНІАН, 18 грудня 2020 року заступнику керівника ОП, екс-посадовцю держкомпанії "Укрбуд" Татарову було повідомлено про підозру в наданні неправомірної вигоди посадовій особі за фальсифікацію експертизи у справі про заволодіння майном Нацгвардії вартістю 81 млн грн.

Слідство вважає, що Татаров може бути причетним до надання хабаря за недостовірний письмовий висновок судового експерта. Йдеться про судову оцінювально-будівельну експертизу для встановлення реальної вартості об’єктів нерухомості в житлових комплексах на Печерську та на околиці Києва, які були предметом обміну між Нацгвардією та корпорацією-забудовником "Укрбуд".

Справа Татарова: що відомо