Бутерброди - це відмінний спосіб недорого і смачно урізноманітнити стіл / фото ua.depositphotos.com

Бутерброди - це всім знайома класична закуска на святковому столі. Варіантів їх приготування неймовірна кількість і часто у кожної господині вони - свої. 

Раніше ми розповідали, як приготувати гарячі бутерброди і як заморозити хліб.

Бутерброди зі шпротами і солоним огірком

Цей варіант закуски є одним з базових. Для його приготування знадобиться хліб, банка консервованих шпрот, кілька огірків, майонез і петрушка.

Відео дня

Хліб ріжемо навпіл на вузькі прямокутники або по діагоналі - на трикутники для краси. Намазуємо їх майонезом, викладаємо зверху шпроти, кружечки огірків і прикрашаємо зеленню. Шалені бутерброди зі шпротами також вийдуть, якщо замінити солоний огірок на свіжий.

Бутерброди зі шпротами і лимоном

Така закуска порадує любителів хрустких текстур і легкої свіжості лимона. Для приготування знадобиться хліб, шпроти, лимон, зелень, майонез, рослинна олія для смаження.

Хліб обсмажуємо на рослинному маслі. Коли він охолоне, змащуємо хрусткі скибочки майонезом. Зверху викладаємо шпроти, кружечок або половину (на любителя) лимона і прикрашаємо зеленню.

Бутерброди зі шпротами і яйцем і сиром

Ці бутерброди зі шпротами з чорним хлібом підкорять серця ваших гостей і домочадців своєю незвичністю. Для них потрібно взяти житній хліб, яйця, оливки, шпроти, майонез, зелень і сир.

Яйця відварюємо і нарізаємо на кружечки. Сир натираємо на дрібній тертці. Скибочки хліба змащуємо майонезом, викладаємо яйця, зверху шпроти, оливки і сир. Прикрашаємо зеленню.

Бутерброди зі шпротами в духовці

Гарячі бутерброди стануть незвичайним доповненням на будь-якому столі. Ці бутерброди зі шпротами красиві, так як в них поєднують продукти яскравих кольорів. Для приготування потрібно взяти хліб, шпроти, кілька помідорів, сир, часник і майонез.

Часник видавлюємо через прес і перемішуємо з майонезом. Намазуємо їм хліб, потім викладаємо кружечки помідорів, зверху шпроти і посипаємо це все улюбленим сиром. Деко накриваємо пергаментом і перекладаємо наші бутерброди. Випікати їх потрібно близько 15 хвилин при температурі 190-200 градусів.

Вас також можуть зацікавити новини: