Ілюстрація / REUTERS

Восени компанія Apple традиційно представить нові моделі своїх смартфонів iPhone. Поки купертінівці не озвучували офіційну дату презентації, проте аналітики вважають, що вона відбудеться 12 вересня.

Читайте такожНова бета-версія iOS 12 натякнула на iPhone з двома SIM-картами

Лін Ла з сайту Cnet пояснює, що останні шість років Apple представляла свої новинки протягом перших двох тижнів вересня, зазвичай у вівторок або середу.

Відео дня

Так само вона зазначає зв'язок дати презентації з Днем Праці, який у США відзначають в перший понеділок вересня. Так, якщо свято припадає на дату до третього вересня, Apple представляє нові мобільні пристрої в середу наступного тижня, а якщо цей день відзначається п'ятого числа, компанія показує їх в середу поточного тижня.

Також наголошується, що старт продажів новинок починається завжди в п'ятницю третього тижня вересня. Відповідно, в цьому році продажі нових iPhone стартують 21 числа.

таблиця cnet.com

Як повідомляв УНІАН, за даними ЗМІ, в цьому році Apple готується представити відразу три нових моделі iPhone. У червні в мережі з'явилися перші "живі" фотографії макетів нових смартфонів.