Оновлена іграшка зовні схожа на свого попередника / скріншот bandai.com

Японська компанія Bandai, що спеціалізується на виробництві іграшок і відеоігор, вирішила повернутися до виробництва свого популярного в 1990-і роки винаходу - кишенькової іграшки тамагочі.

Вона представила громадськості нову версію, яка отримала назву Tamagotchi On, передає РБК.

Оновлена іграшка зовні схожа на свого попередника: це невеликий пристрій у формі яйця, але замість чорно-білого екрана з'явиться кольоровий LCD-дисплей з діагоналлю 2,25 дюйма, під ним традиційно будуть розташовані три кнопки.

Відео дня

Читайте такожВчені відтворили прототип капелюха з "Гаррі Поттера": він знає, про що ви думаєте

Сценарій гри зберігся: користувачам необхідно доглядати за віртуальним вихованцем, годувати його, грати з ним, вигулювати його й укладати спати. Вихованці отримали нові властивості: тепер вони можуть ходити один до одного в гості, одружуватися й розмножуватися. Один пристрій може зберігати в собі 16 поколінь. Однак, головна мета гри залишилася незмінною - підтримувати життєрадісність "тваринки" та не допустити її смерті.

Гра тепер зможе взаємодіяти зі смартфоном або планшетом через Bluetooth і LTE. Завдяки цьому можна буде отримувати подарунки, а також змінюватися персонажами.

На офіційному сайті виробника запущений зворотний відлік часу до старту продажів нового тамагочі: він з'явиться у продажу через 74 дні, в кінці липня цього року. Нові тамагочі, уточнює Wired.com, будуть коштувати $59,99 за штуку.

Нагадаємо, у 2017 році на честь 20-річного ювілею виходу оригінальної версії електронної іграшки "Тамагочі", японська компанія Bandai зробила її перевипуск. Вартість оновленої версії становила близько 14 доларів США.