Apple планує замінити медіаплеєр iTunes / фото AIN.UA

Компанія Apple планує замінити медіаплеєр iTunes, який вже майже 20 років працює на «яблучних» пристроях.

Як пише theBabel з посиланням на Bloomberg, 3 червня в Каліфорнії на всесвітній конференції для розробників на платформі Apple — Worldwide Developers Conference, гендиректор Тім Кук та інші керівники представлять низку оновлень.

Читайте такожApple представила оновлений MacBook Pro із восьмиядерним процесором

Відео дня

Компанія має анонсувати три нові програми для Mac — Music, TV та Podcasts, які і замінять iTunes. Це має стати новою стратегією Apple щодо медіа-додатків на iPhone та iPad.

За даними джерел, компанія також оголосить про оновлення операційних систем і новий підхід до додатків. При цьому, Apple планує дати своїм пристроям більше автономії. Наприклад, годинник Apple Watch має стати менш залежним від iPhone та iPad.

Компанія Apple отримала 85 нових патентів, серед яких патент на гнучкий дисплей одинарного і подвійного складання, який буде використано в iPhone та iPad. Нові дисплеї з'являться у продукції корпорації в кінці 2020 або на початку 2021 року.

Компанія Apple представила оновлену модель топового ноутбука MacBook Pro. Він вперше отримав восьмиядерний процесор Intel восьмого і дев'ятого покоління. У ноутбуці також покращили клавіатуру.