Tesla Cybertruck / ілюстрація / REUTERS

На вулицях Києва помітили електрокар Tesla Cybertruck.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua у Facebook.

Читайте такожМаск пояснив, чому у броньованого пікапа Cybertruck на презентації розбилося скло (відео)

Відео дня

"У Києві помітили Cybertruck. Героїв оборони 2, Голосіївський, кав'ярня "Woke Up"", - йдеться в повідомленні.

На знімках помітно, пікап транспортують на евакуаторі на номерах з київською реєстрацією. При цьому копія Cybertruck виконана досить добре, бо на перший погляд автомобіль майже не відрізнити від оригіналу.

Разом з тим є певні відмінності від оригінального електропікапа Tesla. Зокрема, це відмінні рами бокових вікон і колісні арки авто.

Та й навіть, якби копію було не відрізнити, то поява в Україні оригінального Tesla Cybertruck майже неможлива, бо авто ще навіть не пустили у виробництво. Тому поява у Києві цього всіма очікуваного авто маловірогідна. 

Варто зазначити, що офіційна дата початку виробництва цього авто – кінець 2021-го року, і раніше електрокар помічали лише кілька разів в Каліфорнії.

Раніше ЗМІ повідомляли, що прототип Tesla Cybertruck напередодні був використаний для виходу гравців команди Nigma на турнірі WePlay! по грі Dota 2, який проходить у Києві.

Як повідомляв УНІАН, Ілон Маск представив футуристичний пікап Cybertruck. Автомобіль відрізняється кутастим футуристичним дизайном. Mashable називає його "дуже потворним".

Через 48 годин після презентації Маск отримав 200 тисяч попередніх замовлень на новий пікап Cybertruck. Велика частина замовлень надійшла на автомобілі з двома і трьома двигунами.