Торгова мережа «Цитрус» презентувала лінійку китайських бюджетних смартфонів Realme

Торгова мережа «Цитрус» вивела на вітчизняний ринок лінійку бюджетних смартфонів китайської компанії Realme, продажі яких стартували в Україні з 4 березня, повідомив директор з маркетингу «Цитрус» Дмитро Демидов в ході презентації нового бренду.

«Сьогодні на ринку смартфонів дуже жорстка конкуренція, але ми знайшли кращий продукт - топ за свої гроші. При цьому, сам бренд не раціонально безликий, а активно виступає за свободу самовираження, що дуже відгукується в серці «Цитрус», - сказав Демидов.

За словами Джина Сюй - голови відділу маркетингу компанії Realme в Україні, китайський бренд був заснований в травні 2018 року, і за цей час отримав статус швидкозростаючої компанії на світовому ринку смартфонів. На сьогодні гаджети Realme представлені більш ніж в 65 тис. магазинів в 27 країнах світу. Кількість користувачів смартфонів Realme становить понад 25 млн, при цьому, 65% з них молодші 25 років. Крім телефонів, китайська компанія виробляє також навушники, фітнес-трекери, смарт-годинник і одяг.

Відео дня

«Наша мета - вийти за рамки буденного, в наших продуктах ми прагнемо досягти максимальної продуктивності в кожному ціновому сегменті. Ми пропонуємо нашим клієнтам найкраще поєднання продуктивності, дизайну і ціни», - зазначив Сюй.

Як додали представники торгової мережі «Цитрус», в Україні будуть представлені: бюджетний смартфон Realme C2 за 2800 грн, середньобюджетні смартфони Realme 5 Рго за ціною 5000 грн і Realme XT - 7500 грн, а також флагманська модель компанії - Realme X2 Pro за 12 тис. грн, яка має 90-герцовий AMOLED-дисплей, швидку зарядку за 35 хвилин, вдосконалену систему охолодження і квадро-камеру з головним модулем на 64 мегапікселя.

Крім смартфонів, компанія Realme через офіційного дистриб'ютора «Цитрус» вивела на український ринок фітнес-трекерів, бездротові навушники і портативні батареї. Також в 2020 році компанія планує розширити свій асортимент на вітчизняному ринку smart-годинниками і smart-телевізорами.

Довідка УНІАН. Компанія «Цитрус» була створена в 2000 році. Станом на сьогодні вона має мережу з 58 магазинів в Києві, Харкові, Дніпропетровську, Одесі, Запоріжжі, Миколаєві, Ізмаїлі, Чорноморську і Краматорську, а також інтернет-магазин.