Ілюстрація / REUTERS

Американська технологічна компанія Facebook створила систему інформування користувачів по всьому світу про коронавірус. Про це повідомила прес-служба компанії в своєму офіційному блозі.

Читайте такожGoogle в Україні змінить пошук щодо коронавірусу

Згідно з повідомленням, надання користувачам достовірної інформації, боротьба з фейками і провокаційним контентом, підтримка експертів у сфері охорони здоров'я, загальних зусиль різних організацій по боротьбі з пандемією COVID-19, допомога урядам різних держави, громадському сектору та бізнесу є головними напрямами створеної в Facebook системи інформування користувачів.

Відео дня

Раніше корпорація відкрила центр інформування про COVID-19, який зараз доступний у верхній частині стрічки Facebook у ряді країн.

Як повідомляв УНІАН, Facebook безкоштовно обслуговуватиме свій сервіс повідомлень Messenger для Всесвітньої та державних організацій охорони здоров'я з метою поліпшити комунікацію в питанні протидії пандемії COVID-19.

Інтернет-месенджер WhatsApp, що належить компанії Facebook, тестує функцію перевірки достовірності інформації з отриманих користувачем повідомлень.

Також компанія інвестує 100 млн дол. для підтримки 30 тис. представників малого бізнесу в більш як 30 країнах світу в умовах епідемії коронавірусу.

Читайте також: