Компанія Fiat представила найпотужнішу на даний момент модифікацію хетчбека Grande Punto. Ця новинка, яка одержала назву Punto Sporting, невдовзі з`явиться у продажу і буде доступна як в три-, так і п`ятидверній версії.

Fiat Grande Punto Sporting

Мотор для Grande Punto Sporting запозичили у нового Fiat Bravo - це 1,4-літровий бензиновий турбодвигун потужністю 120 кінських сил, максимальний обертовий момент якого досягає 206 Нм вже на 1750 обертах за хвилину. З ним невеликий хетчбек зможе прискорюватися з нуля до ста кілометрів на годину менш ніж за дев`ять секунд, а його максимальна швидкість становитиме 195 кілометрів на годину. При цьому середня витрата палива у новинки становить 5,5 літра на сто кілометрів пробігу.

Відео дня

До базової комплектації такого автомобіля входитимуть аеродинамічне обваження кузова із стильним виступом на передній частині даху, що імітує повітрозабірник ралійного автомобіля, а також занижена підвіска, модернізовані гальма і 17-дюймові колісні диски. У салоні Grande Punto Sporting з`являться спортивні сидіння, обшите шкірою кермо та інші спортивні аксесуари.

Автолента