На Землі очікується нова магнітна буря / фото ua.depositphotos.com

Через посилення сонячного вітру на Землі очікується магнітна буря. Про це повідомляє The Watchers.

Як очікується, найближче збільшення сили сонячного вітру може відбутися пізно ввечері з 7 листопада і триватиме 8 листопада. У зв'язку з цим 7 і 8 листопада очікуються періоди активної геомагнітної обстановки.

Очікується, що протягом найближчих 3 днів сонячна активність буде низькою, з імовірністю одиничних подій незначної або помірної сили.

Відео дня

Магнітні бурі в листопаді - прогноз

Відзначимо, що погодний сайт Meteoagent також повідомляє, що в найближчі дні, 9 і 10 листопада, буде слабка магнітна буря потужністю 4 бали.

Третій тиждень листопада, за прогнозами, пройде спокійно, а ось на четвертій слабка магнітна буря очікується 21 листопада. Потім після одноденної перерви буря продовжиться 23-26 листопада. Активність Сонця 23 і 24 числа досягне 4 балів, а 25 і 26 листопада - 5 балів.

Остання в місяці слабка магнітна буря прогнозується 29-30 листопада. 

Вплив магнітних бур на людину

Магнітні бурі можуть вплинути на електроніку, супутники і навіть здоров'я людини. У деяких людей вони можуть викликати викликаючи головні болі, безсоння, загострення хронічних захворювань та інші симптоми. Щоб мінімізувати вплив магнітних бур на організм, спробуйте дотримуватися здорового способу життя, включаючи регулярний сон, фізичні вправи та правильне харчування.

Вас також можуть зацікавити новини: