Авто заїхало на міст 17 червня / Скріншот

Дівчина, яка проїхалась у салоні Mercedes новим пішохідним мостом у Києві, своєрідно прокоментувала резонанс довкола інциденту.

Читайте такожКличко просить очевидців дати свідчення проти автохама, який заїхав на пішохідний міст (фото)

Відео з'явилось в Instagram-stories alexandra__rai,  яка раніше публікувала кадри із середини авто, яке їхало "скляним" мостом.

Пасажирка Mercedes опублікувала нову stories, в якій знімає сюжет ТСН зі скандальною поїздкою. На ролику вона закріпила надписи "famous now" (знаменита зараз) зі смайликами та "шок-контент". Скріншот зробили журналісти ТСН, сторінка дівчини наразі закрита. 

Нагадаємо, у понеділок, 17 червня, в мережі з'явилося фото, на якому видно, що на новий пішохідно-велосипедний міст, який у народі називають "мостом Кличка", заїхав автомобіль.

Згодом патрульні встановили особу ймовірного водія транспортного засобу Mercedes, який виїхав на новий пішохідно-велосипедний міст у центрі Києва.

Встановлено, що ймовірний водій раніше вже позбавлений судом права керування транспортними засобами за керування в стані сп’яніння та має декілька постанов за керування автомобілем, будучи позбавленим такого права.