Одна із поліцейських заявила, що нова патрульна служба перетворилася на стару систему ДАІ / фото: facebook.com/MVS.LVIV

Керівника одеської патрульної поліції Юрія Рибака відсторонили від роботи щонайменше на тиждень через корупційний скандал. Упродовж цього часу мають перевірити скарги його підлеглої - патрульної поліцейської Зої Мельник.

Про це йдеться в сюжеті ТСН. 

Читайте також"Тут сидиш, на*уй, ти зрозумів?" - поліцейський змусив присідати затриманого (відео)

Так, на своїй сторінці у Facebook Мельник написала, що начебто нова патрульна служба перетворилася на стару систему ДАІ, де треба виконувати плани керівництва щодо протоколів та штрафів. Тому, за її словами, на виклики нібито їздять вибірково. Сержант заявила, що після публікації їй почали надходити анонімні дзвінки із погрозами.

"Мені здається, вам варто трохи відійти назад, бо це завершиться погано. Я думаю, ви розумієте, кому ви переходите дорогу, дівчино. Тому що перейдуть, на родину будуть тиснути, навіщо вам це треба?" - сказали Мельник під час одного із таких дзвінків.

Записи патрульна виклала у соцмережі. Аби розібратися в ситуації з гучними звинуваченнями, зі столиці до Одеси прибули члени дисциплінарної комісії. 

"Було викладено дуже багато обвинувачень, але відверто я не побачив там от фактажу. Спеціально для цього приїхала комісія для того, щоби, можливо, тут зібрати фактаж. І ми сподіваємось, що зараз той фактаж, який є, про який розповідають і звучать обвинувачення, він буде наданий комісії. Це і питання, яке є дуже важливе - саме погрози, які висуваються в бік поліцейської", - розповів перший заступник начальника департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький.