Як йдеться у прес-релізі, оприлюдненому компанією, починаючи з серпня 2019 року, всі моделі телевізорів, в тому числі дизайнерські лінійки The Frame та The SERIF, імпортуватимуться в Україну з фабрик, розташованих в Словаччині, Угорщині, Китаї та В’єтнамі.

Зазначається, що Samsung гарантує єдині високі стандарти якості виробництва та збірки телевізорів на усіх фабриках та заводах, незалежно від країни розташування.

У компанії пояснили, що питання вибору країни постачання ґрунтується на оптимальному варіанті з огляду на собівартість, логістику та інші економічні фактори. Однак, з огляду на запити споживачів компанія активно працювала над тим, щоб налаштувати поставки з країн ЄС та Азії.

Відео дня

“Хоча якість продукції Samsung однаково висока незалежно від місця її виготовлення, ми знайшли спосіб реалізувати побажання українських користувачів щодо країн поставок телевізорів, при цьому зміни в логістиці не підвищать вартість для споживачів. Більше того, це дало змогу знизити вартість нових телевізорів до 7%”, – прокоментував Андрій Скіра, керівник бізнесу споживчої електроніки “Samsung Electronics Україна”.

Варто зазначити, що раніше телевізори Samsung імпортувалися в Україну з території Російської Федерації.

Нагадаємо, телевізори, які імпортує компанія  «Samsung Electronics Україна», є продуктами, що спеціально протестовані та підготовлені  для українського ринку – вони сертифіковані відповідно до українського законодавства, мають українське меню та Smart Hub з локалізованими додатками (для телевізорів з функцією Smart TV), що надає споживачам максимальне задоволення від використання телевізорів Samsung.

Також, лише офіційно імпортовані телевізори Samsung мають 1 рік гарантійного сервісного обслуговування. Такі телевізори мають спеціальне маркування кожної моделі, що закінчується на UA та є міжнародним позначенням держави Україна.