Наразі телеканал «1+1» у HD-якості вже доступний на платформах 1+1 video та «Домашнє ТБ», спільний проект 1+1 медіа та «Київстар».

Трансляція каналу 1+1 в форматі Full HD на VOD-сервісі 1+1 video, що входить до групи 1+1 медіа, доступна тим користувачам, які придбали платну підписку 1+1 video. Вартість платної підписки складає 15 грн за 3 місяці. Також доступна тестова версія для ознайомлення з продуктом.

Ексклюзивну можливість трансляції каналу «1+1» в HD на зовнішніх платформах платного телебачення отримало «Домашнє ТБ», спільний проект 1+1 медіа з телеком-оператором «Київстар».

Відео дня

Наразі можливість дивитись програми каналу «1+1» в HD-якості доступна користувачам «Домашнього телебачення» від Київстар всіх тарифних планів без додаткової плати. Послуга «Домашнього ТБ» входить у тарифну лінійку «Все разом», яка включає послуги мобільного зв’язку, домашнього фіксованого інтернету та, безпосередньо, телебачення, що дозволяє економити до 50% на оплаті даних послуг. Дізнатись більше про тарифні плани «Все разом» можна за посиланням.

Головними перевагами «Домашнього телебачення» є великий вибір телеканалів, висока якість зображення та звуку, більше 1000 фільмів та серіалів у відеобібліотеці, а також функція «Пауза» та «ТВ-архів». За одну абонплату клієнти Київстар можуть дивитись різні фільми та програми на чотирьох пристроях (телевізор, комп'ютер, планшет та смартфон). 

Наступними кроками у цьому напрямку є запуск HD-версій каналів 2+2 і ТЕТ вже на початку 2020 року.