Головне слідче управління НПУ буде розслідувати загибель хлопця у Прилуках / УНІАН

Розслідуванням смерті підлітка, знайденого на залізничних коліях у Прилуках Чернігівської області, займатиметься Головне слідче управління Національної поліції України.

Про це заявив голова Нацполіції Ігор Клименко, повідомляє прес-служба відомства.

Читайте такожНа Чернігівщині люди палили шини, вимагаючи розслідувати загибель хлопця (відео)

Відео дня

«Максимально об‘єктивне розслідування причин і обставин трагічної смерті хлопця - таке завдання я поставим кращим слідчим центрального апарату. Тож завтра усі матеріали кримінального провадження будуть передані до Головного слідчого управління, де їх вивченням займеться група досвідчених слідчих і оперативників», - зазначив Клименко.

Окрім того, наказом голови Національної поліції начальника Прилуцького відділу поліції відсторонено від виконання службових обов‘язків.

Як повідомляв УНІАН, ввечері 29 жовтня 14-річного Дениса Чаленка виявили мертвим на залізничних коліях у м. Прилуки Чернігівської області.

За офіційною інформацією обласної поліції, підліток переходив залізничну колію у невстановленому місці, і його збив дизель-потяг сполученням «Ніжин-Гребінка». Школяр 9-го класу однієї з місцевих шкіл загинув на місці від отриманих тілесних ушкоджень.

Поліція відкрила провадження за ч. 3 ст. 276 (порушення експлуатації залізничного транспорту, що спричинило загибель людей) ККУ.

Батьки не вірять в офіційну версію слідства, говорять про убивство і вимагають всебічного розслідування цієї справи.

Увечері 31 жовтня у Прилуках пройшла акція протесту перед відділом поліції з вимогою об'єктивного розслідування загибелі підлітка.