Батько загиблого припускає, що сина могли побити невідомі через дівчину / фото УНІАН

У Прилуках Чернігівської області рідні 14-річного Дениса Чаленка не вірять у його загибель під колесами потяга, що сталася ввечері 29 жовтня.

Як розповів місцевим журналістам батько загиблого Віктор Чаленко, син пішов на заняття з боксу і не повернувся додому вчасно, хоча раніше такого ніколи не траплялося. Його почали розшукувати, і знайшли мертвим на залізничних коліях.

Батько стверджує, що прибув до місця події майже одразу, але тіло сина уже було холодним, про нехарактерні травми від наїзду потяга сказали чоловіку і медики. На їхню думку, підліток уже був мертвий на момент проходження поїзда. Чаленко припускає, що сина могли побити невідомі через дівчину.

За офіційною інформацією Головного управління Нацполіції в області, підліток переходив залізничну колію у невстановленому місці, і його збив дизель-потяг сполученням «Ніжин-Гребінка». Школяр 9-го класу однієї з місцевих шкіл загинув на місці від отриманих тілесних ушкоджень.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Поліція відкрила провадження за ч. 3 ст. 276 Кримінального кодексу України (порушення експлуатації залізничного транспорту, що спричинило загибель людей).

Триває досудове розслідування.

За даними прокуратури м. Прилук, зараз слідство опрацьовує різні версії. Призначено низку експертиз, у тому числі судово-медичну — для з’ясування причин смерті та механізму завдання тілесних ушкоджень. Прокуратура звернулася до місцевих жителів щодо пошуку очевидців події.