Перший місяць зими потішить кіноманів цікавими кінопрем'єрами. Серед них як фільми про супергероїв, так і продовження популярних кінострічок.

Ми об'єднали найочікуваніші фільми грудня 2019 року. Всі вони різних жанрів, тому кожен зможе знайти те, що буде до душі.  

Читайте також«Аутсайдери»: огляд на новий фільм про перегони з Меттом Деймоном і Крістіаном Бейлом

"Ножі наголо"

Сюжет розгортається навколо вбивства заможного письменника після родинного свята в його маєтку. Дружина покійного і його син наймають приватних детективів, щоб дізнатися, чому глава сімейства пішов з життя. Детективам  доведеться розібратися у хитросплетінні брехні, щоб встановити особу вбивці. Фільм зібрав чимало кінозірок – Деніел Крейг, Кріс Еванс, Тоні Коллетт, Крістофер Пламмер та інші.

Прем’єра 5 грудня.

"Джуманджі: Наступний рівень"

Фільм стане продовженням пригодницької комедії "Джуманджі: Поклик Джунглів", що вийшла у 2017 році. Відомо, що замість чотирьох підлітків всередині комп'ютерної гри опиняться дідусі, одного з яких майстерно зіграв легендарний Денні Де Віто. У грі він перевтілиться у мускулистого героя (Дуейн Джонсон), який разом із Мартою і Фріджем вирушать на порятунок приятеля Спенсера. Проте правила, які вже були відомі головним героям, змінились, тому їм прийдеться подолати чимало труднощів задля досягнення мети. В головних ролях – Двейн Джонсон, Джек Блек, Карен Гіллан, Денні ДеВіто та інші.

Прем’єра 12 грудня.

"Зоряні війни: Скайвокер. Сходження"

Події фільму розгортаються після показаних у епізоді VIII «Зоряні війни. Останні Джедаї». Фільм завершує неймовірну історію сім’ї Скайвокеров, яка триває вже більше ніж 40 років. Стрічка обіцяє дати відповіді на всі загадки з попередніх серій. На вас чекатимуть старі та нові герої, унікальні світи та незабутні мандрівки по краю Галактики. Це буде справжній грандіозний фінал фантастичної саги!

Прем’єра 19 грудня.

"Секс-бомба"

Стрічка заснована на реальних подіях та розповідає про скандал у 2016 році: працівниці Fox News звинуватили генерального директора Роджера Айлза в сексуальних домаганнях. Додамо, що чоловік помер у 2017 році.

Так, американська журналістка Гретхен Карлсон, яку в фільмі зіграла Ніколь Кідман, звинуватила Айлза у домаганнях. За її словами, вона була звільнена після того, як відмовила генеральному директорові. Згодом до Карлсон приєдналися ще декілька жінок (їх грають Марго Роббі і Шарліз Терон). Після скандалів Роджер Айлз пішов у відставку. Головні ролі у фільмі виконали зіркові акторки Ніколь Кідман, Шарліз Терон та Марго Роббі.

Прем’єра 19 грудня.

"Щасливого Різдва"

Зірка серіалу «Гра престолів» Емілія Кларк постане в ролі молодої жінки Кейт, у якої все йде шкереберть. Однак випадкова зустріч з незнайомцем Томом у виконанні Генрі Голдінга змінить її життя назавжди. Лондон трансформується навколо них в найпрекраснішу пору року, а трохи різдвяного чарівництва дає їхнім стосункам засяяти.

Відзначимо, що в фільмі прозвучить музика британського поп-музиканта Джорджа Майкла, як класика, так і композиції, які раніше не видавалися.

Прем’єра 19 грудня.

Як раніше писав УНІАН, фільм «Джокер» зібрав у світовому прокаті майже мільярд доларів. До цього «Джокера» вже називали найкасовішим фільмом з R-рейтингом за всю історію.