За словами письменника, наслідком обшуків стала атака в ЗМІ / УНІАН

Телеведучий, актор і письменник Антін Мухарський заявив, що обшуки в його квартирі в рамках розслідування можливого збуту наркотиків вдарили по його репутації.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

За словами Мухарського, квартира, в якій пройшов обшук – нібито його єдина нерухомість, всі гроші від оренди якої він віддає на аліменти колишній дружині Сніжані Єгоровій.

Відео дня

Читайте такожУ поліції розповіли про обшуки у квартирі Мухарського: зі справою Шеремета не пов'язані

"Це єдині кошти, які я регулярно отримую, і за рахунок яких живуть мої малолітні діти", – заявив актор.

"13 грудня о 5.50 ранку, не надавши жодних документів і дозволів у моїй квартирі був проведений обшук без пояснення причин. У 4 квартирантів було вилучено мобільні телефони та комп'ютерну техніку. Через всі можливі засоби комунікації я намагався з'ясувати причину цього обшуку, влаштованого на тлі гучної справ про вбивство Павла Шеремета. Минуло три доби! І ось сьогодні вранці на офіційному сайті Нацполіції з'являється версія, ніби в моїй квартирі накрили притон наркоторговців", – написав Мухарський.

За словами письменника, наслідком обшуків стала атака в ЗМІ.

«Усі вищезгадані проросійські або бульварні ЗМІ миттю розносять її у цілком бульварних формах на кшталт "Обшуки у Мухарського пов"язані з наркоторгівлею" І вуаля... "Злістний аліментник" виявляється ще й знаним "Наркобароном", - написав Мухарьский.

Читайте такожСлідчий у справі вбивства Шеремета раптово пішов у відпустку - адвокат

"Але якщо пишете, то вже пишіть хоч правильно: "Діти злісного націоналіста-аліментщика живуть на гроші від торгівлі наркотиками!" У веселій країні, живемо, панове!" – зазначив він.

Як повідомляв УНІАН, 13 грудня Антін Мухарський написав у Facebook коротке повідомлення про проведення обшуків у його квартирі на Подолі в Києві. Згодом він додав, що обшуки тривали п'ять годин.

Довідка УНІАН. Антін Мухарський, також відомий під сценічним ім'ям Орест Лю́тий – український письменник, актор, телеведучий, галерист. Засновник мистецької платформи "Український культурний фронт". За образ професора-націоналіста Ореста Лютого оголошений у розшук російською Генпрокуратурою.