Тим часом результати експертизи щодо причин смерті будуть готові за кілька тижнів \ ТСН

Сьогодні, 25 лютого, у Києві прощаються з бізнесменом Сергієм Старицьким, якого знайшли застреленим у будинку екс-міністра Леоніда Кожари.

Читайте такожПоліція буде розслідувати смерть екс-керівника телеканалу "Інтер" Старицького як умисне вбивство

Як передає ТСН, попрощатись зі Старицьким прийшли кілька сотень людей. Поховають бізнесмена на Берковецькому цвинтарі.

Відео дня

Тим часом результати експертизи щодо причин смерті – чи це було самогубство, чи вбивство – будуть готові за кілька тижнів. Як повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, наразі триває розслідування. Правоохоронці вивчатимуть усі версії, зокрема, вивчатимуть, чи залишилися сліди пороху на обличчі після пострілу. Якщо їх не виявиться, то можуть бути підстави вважати, що чоловіка вбили.

Як зазначив Геращенко, Кожара мав право на зброю, яку було виявлено на місці загибелі Старицького, однак вона мала зберігатися у сейфі. Також заступник очільника МВС підтвердив, що у крові власника будинку було виявлено значний вміст алкоголю.

Як повідомляв УНІАН, 21 лютого у маєтку міністра закордонних справ в уряді Миколи Азарова Леоніда Кожари, знайшли тіло бізнесмена Сергія Старицького. 22 лютого національна поліція за погодженням із прокуратурою перекваліфікувала розпочате кримінальне провадження за фактом загибелі чоловіка в селі Чайки Києва-Святошинського району з самогубства на умисне вбивство.