Поліція розслідує смерть Сергія Старицького як самогубство, друг загиблого повідомив про умисне вбивство / фото facebook.com/sergei.staritsky

У комунікаційному холдингу Atlantic Group підтвердили інформацію про загибель колишнього керівника телеканалу «Інтер», генерального директора підприємства Сергія Старицького.

Про це йдеться у дописі Atlantic Group у Facebook.

«Із превеликим сумом повідомляємо, що вчора пізно ввечері загинув генеральний директор Atlantic Group Сергій Геннадійович Старицький», - зазначається у дописі.

Відео дня

В Atlantic Group додали, що «холдинг і вся рекламна галузь України втратили справжнього професіонала, який зробив неоціненний внесок у розвиток сфери. Ініціатор, проактивний лідер та чудовий менеджер, він зумів задати темп розвитку галузі та впровадити світовий досвід ще від перших років незалежності України».

Повідомляється, що Старицький тривалий час працював у сфері міжнародних та комерційних зв'язків до того, як у 1992 році став співзасновником Atlantic Group.

Товариш Старицького Володимир Костерін повідомив в Facebook, що його застрелили. Він написав, що був другом загиблого і повідомив про інформацію "від експертів" про те, що в нього стріляли з відстані 3-5 метрів.

У професійному доробку Старицького також - керівництво телеканалом «Інтер» та департаментом міжнародних зв'язків Української державної телерадіокомпанії.

Як повідомляв УНІАН, за даними поліції, 21 лютого у селі Чайки Київської області заподіяв собі смерть 56-річний житель столиці.

На спецлінію «102» зателефонувала жителька села Чайки і повідомила, що у її будинку покінчив життя самогубством чоловік, який приїхав на гостини з Києва. Поліцейські у будинку виявили тіло чоловіка з вогнепальним пораненням голови. На місці події як речовий доказ вилучено пістолет, набої та гільзу.

Читайте такожНа Київщині застрелився колишній керівник телеканалу "Інтер" - ЗМІ

За попередніми даними правоохоронців, киянин заподіяв собі смерть, коли господарі будинку, чоловік з дружиною, були в інших кімнатах у власних справах.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з додатковою відміткою «Самогубство».

Водночас, за даними деяких ЗМІ, загиблим є колишній керівник телеканалу «Інтер», підприємець Старицький, самогубство він скоїв у будинку екс-міністра закордонних справ Леоніда Кожари.