Учасникам дегустації привезуть додому 4 пляшки різних сортів пива / фото REUTERS

У Тернополі клуб любителів пива на час карантину вирішив не відмовлятися від регулярних засідань і провести дегустацію онлайн.

Як повідомив кореспонденту УНІАН голова клубу Олег Кошла, усім бажаючим взяти участь в зустрічі привезуть додому 4 пляшки різних сортів пива однієї з пивоварень.

У четвер, 26 березня, учасники клубу в онлайн-режимі дегустуватимуть пиво, при цьому буде прямий ефір з пивоварні, де його виробили.

Відео дня

«Важкі часи вимагають непростих рішень. Ми вирішили, що коронавірус – не привід скасовувати засідання клубу. Спробуємо провести перше засідання-дегустацію у режимі онлайн. Думаю, це буде цікавий досвід для всіх», – розповів Кошла.

Жителям Тернополя, які хочуть взяти участь у засіданні, пропонується реєструватися на Facebook-сторінці клубу до 15:00 25 березня.

Засідання-онлайн розпочнеться о 19:00 26 березня. Участь у ньому коштуватиме 100 грн. В зазначену вартість входять 4 пляшки пива та доставка.

Довідка УНІАН. Тернопільський клуб любителів пива створено у квітні 2019 року. Його учасники регулярно зустрічаються в місцевій пивній ресторації для дегустації пива від різних виробників. На зустрічі для обговорень запрошують пивоварів.