Фото УНИАН

Як передає кореспондент УНІАН, про це на брифінгу заявив заступник голови Національної поліції, начальник Головного управління Націполіції в Києві Андрій Крищенко.

За його словами, на площу перед Верховною Радою 16 лютого можна буде потрапити лише через рамки металошукачів.

“Ми будемо здійснювати превентивні заходи з перевірки громадян, будуть затримуватись і вилучатись небезпечні предмети, зокрема, горючі речовини, колючі та ріжучі предмети, а також будуть проводитись заходи з виявлення вогнепальної зброї та боєприпасів”, - сказав Крищенко.

Відео дня

Читайте такожСуд зобов’язав Авакова cпростувати звинувачення на адресу Тягнибока в організації зіткнень біля Ради 31 серпня

Він додав, що “біля Верховної Ради буде організовано місця пропуску з огляду на терористичну загрозу, що існує в цілому по країні”.

Крім того, за словами Крищенка, під час масових заходів 18-20 лютого у центрі Києва до 2-х роковин загибелі Героїв Небесної сотні поліцейські також перевірятимуть громадян на наявність заборонених предметів.

Зокрема, він зазначив, що і в ці дні громадянам варто бути готовими пройти контроль на безпеку в місцях проведення масових заходів у центрі столиці.

Як повідомляв УНІАН, 16 лютого у Верховній Раді відбудеться звіт уряду.