Фото: Д. Горбунов / newsroom.kh.u

В Харківському військовому госпіталі після капремонту та закупівлі нового обладнання з'явилися два нових відділення. Про це повідомляє місцеве видання Newsroom.

Читайте такожСБУ спіймала на хабарі російського дипломата (відео)

"Обидва відділення ми навмисно розмістили на одному поверсі. Адже поранення обличчя в більшості випадків перетинається з проблемами в області торакабдомінальной хірургії і навпаки. Але головне, що тепер потенціал харківського госпіталю збільшився, а рівень надання певних послуг нашим пацієнтам вийшов на більш високий рівень", - зазначив полковник медичної служби Віктор Поліщук.

Відео дня

За його словами, за сприяння офіцерів військово-медичного департаменту оборонного відомства їм за короткий час вдалося створити два сучасних підрозділи з просторими операційними, процедурними кімнатами, а також комфортними палатами.

В Харьковском военном госпитале открылись два новых отделения / Фото: Д. Горбунов / newsroom.kh.ua

Найближчим часом планують осовремениванить інші клініки та відділення, а також вивести госпіталь на світові стандарти роботи.

За інформацією видання, з початку проведення антитерористичної операції на Донбасі фахівці харківського госпіталю надали медичну допомогу більше 16 тисяч українських військовослужбовців і правоохоронців. Приблизно 3 тисячі з усіх учасників бойових дій надійшли до Харкова з пораненнями, решта - з травмами чи захворюваннями різного характеру