скриншот видео

На своїй сторінці у соцмережі чоловік пояснив, що на відео, що з'явилося в Мережі - події тижневої давнини, передає ТСН.

П'яна жінка, буцімто, почала штурхати і бити його припарковану машину та розтрощила дзеркало. А потім сама вмостилася на асфальті.

На відео, яке відзняли сусіди, видно, як немолода жінка лежить перед автівкою у дворі житлового будинку, а місцевий депутат у спортивному костюмі та його спільниця нищать продукти із її торби.

Читайте також"Опоблоківця" Заманського виключили із лав партії за хуліганські дії щодо літньої жінки

Сусіди, які зняли відео та викликали поліцію, запевняють, до цього парочка збила жінку автомобілем. Родичі потерпілої розповіли: літня жінка наразі вдома у вкрай пригніченому стані.

Після того, як нападники знищили її продукти, вона залишилася без їжі на найближчий тиждень. У поліції відкрили кримінальне провадження за статтею хуліганство.

"Це хуліганство вчинене групою осіб. Покарання за цією статтею передбачає до 4 років позбавлення волі. До середи фігурантам буде вручена підозра", - розповіла речник ГУ Нацполіції у Дніпропетровській області Анна Старчевська.