У центрі Києва під час масових акцій будуть забезпечувати правопорядок 5 тисяч правоохоронців / Фото УНІАН

Як повідомляє «112 Україна», про це сказав начальник Головного управління Національної поліції Києва Андрій Крищенко.

Читайте такожНацполіція анонсує велику кількість мітингів з 15 по 22 листопада

«У Києві в центрі під час масових акцій будуть забезпечувати правопорядок 5 тисяч правоохоронців. Також буде обмежено рух по вулиці Хрещатик і частково по Інститутській. Буде проходити поверхневий огляд учасників, встановлені металодетектори. Це робиться насамперед для безпеки учасників акцій. Будуть встановлені пункти обігріву, додатково будуть чергувати 20 автомобілів швидкої допомоги», - повідомив Крищенко.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, 1 листопада в СБУ заявили, що Кремль розробив план дестабілізації ситуації в Україні, щоб добитися дострокових виборів і зміни зовнішньополітичного курсу країни.

За даними СБУ, активні дії повинні початися 15 листопада на акції протесту банківських вкладників. З 17 листопада акцент протестних акцій планується змістити на питання підвищення тарифів. Так званий протест повинен перерости у блокування урядових структур і супроводжуватися розширенням вимог до влади. При цьому, за даними СБУ і Служби зовнішньої розвідки, російські «сценаристи» планують масові заворушення.