Обласне телебачення після евакуації з Донецька відновило мовлення під логотипом "До ТеБе" / Фото dotb.dn.ua

Про це йдеться  у повідомленні Донецької регіональної дирекції Національної телекомпанії України.

Передачі регіонального українського мовника можна бачити не тільки на околицях, а й у інших районах окупованого обласного центру, - зазначається в повідомленні.

Читайте такожПісля звільнення голови НТКУ Гройсман доручив "знищити загрози" запуску суспільного ТБ

Відео дня

Раніше аналоговий сигнал "До ТеБе" можна було приймати лише у південній частині міста, наразі ж дивитися телеканал на звичайну антену можна і в інших районах, зокрема, у Пролетарському, розташованому на заході обласного центру.

"Територія нашого мовлення постійно збільшується. Важливо, щоб наш канал був і в ефірі тимчасово окупованої території, аби тамтешні мешканці знали, як сьогодні живе вільна частина Донеччини, як вона відбудовується, розвивається, які у неї перспективи. І це краще за будь яку агітацію і пропаганду", – зазначив директор виконавчий філії Національної телекомпанії України "Донецька регіональна дирекція" Віктор Підлісний.

Як відомо, обласне телебачення після евакуації з Донецька 27 лютого 2015 року відновило мовлення під логотипом "До ТеБе".

Наразі канал у цифровому та аналоговому форматах або через кабельні мережі можна дивитися у переважній більшості міст та районів Донецької області, підконтрольних українській владі.