Цьогоріч на будівництво різних об'єктів, і в тому числі - житла, Держприкордонслужбі України виділено загалом 200 млн грн / фото Moyan Brenn via flickr.com

Сьогодні у Житомирі 58 родин військовослужбовців Державної прикордонної служби отримали ключі від нових квартир. Про це кореспонденту УНІАН повідомили у прес-службі Житомирської міської ради.

Як зазначається у повідомленні, сьогодні у Житомирі 58 родин військовослужбовців Держприкордонслужби отримали квартири у новобудові по вулиці Народицькій, 1.

«Квартири у зведеному будинку, на будівництво якого було виділено з державного бюджету 44 мільйони гривень, отримали військовослужбовці прикордонного загону та управління Північного регіонального управління, що дислокуються у Житомирі. При цьому 35 прикордонників із 58-ми, які сьогодні отримали власне житло, брали участь в антитерористичній операції на сході України», - уточнили УНІАН у прес-службі Житомирської обласної ради.

Відео дня

До новобудови вже підведені електропостачання, теплопостачання, є гаряча вода, встановлена сучасна сантехніка, а задля зведення будинку використовувались сучасні матеріали.

Читайте такожНа житло для молоді та учасників АТО виділили додатково 28 мільйонів

Вручали ключі від нового житла прикордонникам голова Державної прикордонної служби України Віктор Назаренко, голова Житомирської обласної ради Володимир Ширма та Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

«День прикордонника ми відзначаємо подією – вручаємо житло нашим прикордонникам. Забезпечення житлом – це дуже важлива складова соціального пакету для прикордонників, яку ми зобов’язалися виконувати», - наголосив, зокрема, Назаренко.

За його даними, цьогоріч на будівництво різних об'єктів, і в тому числі - житла, Держприкордонслужбі України виділено загалом 200 млн грн.

«За ці гроші ми вже зводимо 12 об’єктів, 6 з яких здамо вже у цьому році», - повідомив Назаренко.