У передмісті Харкова знайдене тіло власника одного з торговельних центрів міста.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у центрі зв’язків з громадськістю Головного управління МВС України в Харківській області, 7 вересня до оператора служби «102» надійшло повідомлення від працівника одного з торговельних центрів міста Харкова про те, що у лісосмузі, неподалік від окружної дороги, він виявив труп.

Під час огляду місця події працівниками міліції було виявлено тіло загиблого 50-річного жителя міста Харкова, директора одного з торговельних центрів у Харкові.

Відео дня

Перший заступник начальника Головного управління МВСУ в Харківській області Микола ФОМЕНКО поінформував, що, за попередніми висновками, директор покінчив життя самогубством.

За словами М.ФОМЕНКА, на цей час тривають всі необхідні слідчо-оперативні заходи щодо встановлення обставин та мотиву цієї події.

Поінформоване джерело в правоохоронних органах повідомило кореспонденту УНІАН, що загиблий – директор мережі «Три кити» підірвав себе гранатою. Ймовірна версія самогубства – фінансові проблеми бізнесмена. За даними співрозмовника агентства, тіло директор виявив його водій.