На Харківщині проходять святкові заходи, присвячені 61-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі облдержадміністрації, в лісопарку, на Меморіалі Слави відбулося урочисте покладення квітів до могили Невідомого солдата. Пам`ять воїнів Великої Вітчизняної вшанували керівники області, представники ветеранських і громадських організацій, харків`яни. Після покладення квітів прозвучав салют зі стрілецької зброї і був відслужений молебень на честь полеглих героїв.

Перший заступник голови облдержадміністрації Володимир БАБАЄВ та заступник голови обласної ради Марина ВИШНЕВСЬКА поклали квіти до Меморіалу в Дробицькому Яру та Меморіалу “Висота маршала Конєва” в селі Солоницівка Дергачівського району.

Відео дня

Виступаючи на Меморіалі “Висота маршала Конєва”, В.БАБАЄВ закликав співгромадян “ніколи не забувати того, якою величезною ціною далася нашому народу перемога над фашизмом”.

За повідомленням прес-служби, на Майдані Свободи в центрі Харкова відбулася театралізована вистава “Перемогу святкує народ”. Увечері в Українському культурному центрі пройде святковий концерт “Музичне вітання ветеранам, а на Майдані Свободи відбудеться театралізована вистава “Салют, Перемого!”.