Фото - Тижня

Вчора о 20.00 біля станції метро "Святошин" представники організацій УНА-УНСО і "Патріот України" розгромили підпільний гральний заклад.

Про це повідомляє сайт УНА-УНСО.

Міліція затримала трьох осіб. Принаймні двом з них завтра суд обиратиме запобіжний захід, порушено кримінальну справу за статтею 187 "Розбій" Кримінального кодексу України.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, райуправління міліції заявило, що вчора невідомі пограбували пункт продажу лотерей у Святошинському районі столиці.

«16 травня о 19.40 до чергової частини Святошинського районного управління столиці надійшло повідомлення про те, що до приміщення одного із товариств, яке має ліцензію Міністерства фінансів України на розповсюдження державних лотерейних білетів, увірвалися невідомі особи в масках. В ході роботи слідчо-оперативної групи було з’ясовано, що до приміщення товариства забігли невідомі особи в масках у кількості 15-20 громадян, почали пошкоджувати меблі і обладнання, а саме термінали, за допомогою яких проводиться розіграш державно-грошової миттєвої лотереї. Наостанок нападники заволоділи коштами, що знаходились в касі, та майном товариства", - зазначили у міліції.