В одну з лікарень Москви з численними травмами і ударами доставлена співачка Жасмін. Як стало відомо, у Жасмін серйозні пошкодження обличчя, на тілі численні травми.

Лікарі виявили у співачки стан після закритої черепно-мозкової травми: струс головного мозку, перелом спинки носа, травми, гематоми, астенічний синдром.

За словами лікарів, співачка в глибокому психологічному шоці. Нікого, окрім лікарів і близьких родичів, Жасмін до себе не пускає, повідомляє "Комсомольська правда".

Відео дня

За відомостями газети "Життя", медикам співачка повідомила, що її били два дні підряд.

Лікарі "швидкої", що приїхали на виклик в елітне селище Жуковка, не відразу впізнали в своїй пацієнтці відому співачку. Її обличчя опухло від побоїв, під лівим оком був величезних розмірів синяк. Співачка ледве могла говорити, скаржилася на сильне запаморочення і нудоту.

Надавши співачці першу допомогу, медики відправили телефонограму до міліції. Судячи з характеру травм, вони можуть мати кримінальне походження.

Первинне обстеження в клініці показало, що у співачки черепно-мозкова травма і пов`язане з цим порушення координації рухів. Але найстрашніше, що може бути для зірки - підозра на перелом кісток носа. 

На найближчий час адміністрація співачки відмінила ряд телевізійних зйомок і гастролей.

Кримінальну справу поки не порушено. Міліція проводить перевірку за фактом насильницьких дій щодо Жасмин.

newsru