REUTERS

Про це УНІАН повідомили у прес-службі Донецької міської ради.

Відео дня

Згідно з повідомленням, за інформацією містян, у Кіровському і Ленінському районах періодично чутно звуки залпів і вибухів.

Читайте такожРНБО має докази, що саме терористи обстрілюють житлові квартали на Донбасі

Залишаються знеструмленими 2 електричних підстанції, розташовані на території заводу «Точмаш». Через це без електроенергії залишаються жителі мікрорайону «Привокзальний» Куйбишевського району, мікрорайону Путилівка і частини Київського району – загалом близько 5 тисяч мешканців багатоповерхових і приватних будинкі. Також знеструмлені будівлі обласного пенсійного фонду, міської податковій інспекції в Київському районі, а також завод «Точмаш». Енергетики «Високовольтних мереж» (ДТЕК) зможуть приступити до відновлення пошкодженої лінії електропередачі після припинення бойових дій, наголосили у міськраді.

Також повідомляється, що внесено зміни у схеми руху деяких маршрутів громадського транспорту. Так, автобуси комунальної власності і маршрутні таксі №41 "ДС Центр - ДС Абакумово" слідують тільки до шахти Лідієвка, тролейбуси №14 - до ДОКа, тролейбуси №2 - до 20-ої лікарні, трамваї №1 - до вул. Економічної.