Coca-Cola відбудує зруйнований дитсадок на Київщині

Coca-Cola взяла на себе зобов'язання збудувати новий дитячий садок у селі Богданівка Броварського району. Компанія постійно докладає зусиль для підтримки громад та відновлення України.

Богданівка належить до Великодимерської територіальноїгромади, на території якої вже близько 25 років працює завод Coca-Cola. Cело Богданівка зазнало особливо тяжкого удару – тут практично знищена вся сільська соціальна інфраструктура – школа і дитячий садочок, значних пошкоджень зазнала амбулаторія.

Coca-Cola відбудує зруйнований дитсадок на Київщині

Новий дитсадок буде розрахований на більшу кількість вихованців та буде максимально прилаштований для дошкільної освіти та відпочинку дітей. Наявність укриття – одна з обов’язкових вимог до проєкту закладу. Coca-Cola обрала цей об’єкт для першочергового інвестування, оскільки громада визначила дошкільний заклад як найбільш нагальну потребу. Компанія інвестує 1,1 мільйон доларів США на відбудову закладу.

Відео дня
Coca-Cola відбудує зруйнований дитсадок на Київщині

"Доля подарувала нашим мешканцям щастя жити у мальовничій місцевості. Але доля послала нам і жахливе випробування, яке ми гідно витримуємо. Свої зусилляоб’єднали люди, влада, підприємства нашої громади. Кока-Кола збудує для нас дитячий садок і у Богданівці зазвучить голосний дитячий сміх. Це сильна відповідь тому злу, яке прийшло на нашу землю",– сказав Голова Великодимерської ОТГ  Анатолій Бочкарьов.

Вже з перших днів після звільнення Броварщини Coca-Cola активно працювала над відновленням власного виробництва.На початку травня роботу заводу було поновлено з урахуванням вимог якості та безпеки. Окрім того, компанія зберегла усі робочі місця з початку війни.

"У такі безпрецедентно важкі часи ми робимо все, щоб служити українському суспільству, незважаючи на будь-які перешкоди. Ми відновлюємо бізнес-процеси та інвестуємо у відбудову місцевої громади", – прокоментував Константінос Спанудіс, генеральний директор Coca-Cola HBC в Україні, Вірменії та Молдові.

З перших днів війни Coca-Cola підтримала українське суспільство. Понад 1,14 мільйона літрів продукції компанії було доставлено у ті точки, де відчувалася гостра потреба. Під час війни багато співробітників компанії стали волонтерами як за своєї ініціативи, так і за підтримки компанії. 

Coca-Cola відбудує зруйнований дитсадок на Київщині

На даний момент, The Coca-Cola Company, Coca-Cola HBC, інші партнери-ботлери та Фундація Coca-Cola взяли на себе зобов’язання виділити понад 18,5 мільйонів доларів США для підтримки своїх локальних працівників та масштабних зусиль з гуманітарної підтримки України. Окрім інвестиції у відновлення місцевої громади біля заводу Coca-Cola, компанія зараз зосереджена на забезпеченні життєво необхідними продуктами харчування та водою тих, хто їх потребує в Україні, надає допомогу переміщеним особам.