Головні новини України 11 листопада 2020 / фото УНІАН

Кількість нових випадків коронавірусу в Україні зросла на більш ніж 10 тисяч. Уряд прийняв рішення запровадити карантин вихідного дня.

Карантин вихідного дня

У зв'язку зі складною епідемічною ситуацією в Україні запровадили карантин вихідного дня. Передбачається, що додаткові обмеження діятимуть з 14 листопада до кінця місяця.

Головний санлікар країни Віктор Ляшко роз’яснив, чи передбачає введення карантину вихідного дня зупинку громадського транспорту.

Відео дня

Кабінет міністрів прийняв рішення скасувати адаптивний карантин. Україна більше не буде ділитися на кольорові "зони". Тепер по всій країні будуть працювати нові карантинні обмеження.

Пікет рестораторів під Кабміном

У Києві під будівлею Кабінету міністрів ресторатори зібралися на акцію протесту проти обмежень роботи закладів громадського харчування під час дії адаптивного карантину.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль пообіцяв, що уряд надасть допомогу бізнесу, який може зазнати втрат від впровадження карантину вихідного дня.

Ситуація з коронавірусом

В Україні за добу коронавірус діагностували у 10 611 людей.

Загалом підтвердили 489 808 випадків хвороби COVID-19, при цьому одужали 221 459 українців, померли – 8 947 людей.

Прем'єр-міністр Шмигаль вважає, що вже до середини грудня лікарні не зможуть приймати нових пацієнтів з коронавірусом, якщо не буде вжито заходів проти епідемії.

Актуальні новини України 11 листопада 2020 / фото УНІАН

Перемир’я на Донбасі

У районі проведення Операції об'єднаних сил на Донбасі бойовики вчергове порушили режим припинення вогню та поранили українського військовослужбовця.

Головні новини України: що важливо знати 11 листопада 2020